Το PlayStation 5 έχει μια περίεργη βίδα στο πάνω μέρος του

Και το internet προσπαθεί να καταλάβει το λόγο
05 Οκτωβρίου 2020 16:14
Το PlayStation 5 έχει μια περίεργη βίδα στο πάνω μέρος του

Όπως θα παρατηρήσατε και από τη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, το PlayStation 5 φαίνεται πως έχει στο πάνω μέρος του ένα περίεργο, οφθαλμοφανές ‘παξιμάδι’ ή βίδα και το internet δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο.

Αναλυτικότερα, πρόσφατα διάφορα μέσα και YouTube κανάλια από την Ιαπωνία είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το PS5. Το 4gamer.net, λοιπόν, δημοσίευσε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες από την κονσόλα επόμενης γενιάς και μέσα από αυτές ανακαλύφθηκε αυτή η ιδιαιτερότητα.

Για την ώρα, η κοινότητα δεν έχει ανακαλύψει το λόγο που υπάρχει στο πάνω αριστερά μέρος του συστήματος αυτή η περίεργη βίδα. Άλλοι εικάζουν πως ξεβιδώνοντάς την θα μπορείτε να βγάλετε το λευκό πλαϊνό καπάκι της κονσόλας, κάτω από το οποίο ίσως κρύβεται η θύρα για την επέκταση του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Άλλοι εικάζουν πως δεν έχει κάποια χρησιμότητα για τον μέσο χρήστη και απλά υπάρχει για την αποσυναρμολόγηση της κονσόλας.

Η Sony δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη διευκρίνηση μέχρι στιγμής, οπότε μέχρι τότε μπορείτε να κάνετε τη δική σας «μαντεψιά» στα σχόλια.