Πρώτη πραγματική φωτογραφία του PS5 δίπλα σε άνθρωπο

Ορίστε!
04 Οκτωβρίου 2020 14:44
Πρώτη πραγματική φωτογραφία του PS5 δίπλα σε άνθρωπο

Το 2020 σίγουρα άλλαξε αρκετά τα σχέδια των εταιριών για την αποκάλυψη των κονσολών νέας γενιάς, αφού μεγάλες εκθέσεις όπως η E3 ακυρώθηκαν. Στο πλαίσιο αυτό, ένα από τα παράπονα των παικτών όσον αφορά το PlayStation 5 ήταν ότι βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα από την κυκλοφορία του και ακόμη δεν έχουμε δει την κονσόλα στην πραγματική ζωή, αλλά μόνο σε 3D renders. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα. Ναι. Είναι γεγονός. Η εικόνα που συνοδεύει το άρθρο είναι η πρώτη πραγματική φωτογραφία του PS5 δίπλα σε άνθρωπο.

Πλέον έχουμε κατά κάποιον τρόπο ένα μέτρο σύγκρισης για το πραγματικό μέγεθος της κονσόλας, κάτι που επίσης έχει συζητηθεί πολύ.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο άνδρας που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ο YouTuber από την Ιαπωνία ‘Pocky’, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει την κονσόλα πριν την κυκλοφορία της. Σίγουρα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθούν περισσότερες απορίες μας για το PlayStation 5, αφού η Sony επιτρέπει σταδιακά στον κόσμο να δοκιμάζει το σύστημα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ολόκληρο το βίντεο του Ιάπωνα, το οποίο έχει υπότιτλους μέσω της σχετικής λειτουργίας του YouTube.