Ολοκληρωτική αναδιάρθρωση ετοιμάζει η Ubisoft για το Hyper Scape

Στόχος ένα παιχνίδι που θα το παίξουν και θα το χαρούν όλοι
02 Οκτωβρίου 2020 16:07
Ολοκληρωτική αναδιάρθρωση ετοιμάζει η Ubisoft για το Hyper Scape

Μπορεί το Hyper Scape, της Ubisoft να βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στην κυκλοφορία, όμως η εταιρία ήδη ψάχνει τρόπους ώστε το battle royale παιχνίδι αναδιαρθρωθεί και να  φτάσει τις «πλήρεις δυνατότητες» που μπορεί να προσφέρει.

Αν και όπως αναφέρει η Ubisoft σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, θεωρεί επιτυχία την open beta και την κυκλοφορία του στο PC, θεωρεί επίσης ότι δεν κατάφερε να επιτύχει τις υψηλές προσδοκίες που έθεσε για την πλήρη κυκλοφορία του στις κονσόλες. Για το λόγο αυτό, η ομάδα πλέον θα επικεντρωθεί σε 5 νέους πυλώνες, ώστε να φτάσει εκεί που θέλει και να γίνει ένα παιχνίδι που θα παίξουν όλοι και θα χαρούν.

Οι πυλώνες αυτοί έχουν να κάνουν με την πιο ομαλή και άνετη στους παίκτες μάχη, την εκμάθηση, τα game modes, τους στόχους των παικτών εντός του και το cross-play. Επιπλέον βασικός τους στόχος θα είναι να δελεάσουν ακόμα πιο πολλούς gamers και να τους κάνουν να ασχοληθούν με το παιχνίδι όσο γίνεται περισσότερο.  

Για την επίτευξη αυτών των στόχων όπως αναφέρει η Ubisoft σκοπεύει να ανακατασκευάσει την ομάδα του Hyper Scape προσθέτοντας σε αυτή τα βασικά μέλη ομάδας ανάπτυξης του Rainbow Six: Siege, τα οποία θα επικεντρωθούν σε κάθε έναν από τους προαναφερθέντες πυλώνες. Η εργασία έχει ήδη όπως δηλώνει ξεκινήσει και σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν με συχνά updates στη Season 2.

Η δεύτερη σεζόν του Hyper Scape αναμένεται στις 6 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.