Καθυστερεί το World of Warcraft: Shadowlands expansion

Η Blizzard χρειάζεται περισσότερο χρόνο
02 Οκτωβρίου 2020 14:40
Καθυστερεί το World of Warcraft: Shadowlands expansion

Το World of Warcraft: Shadowlands ήταν μέχρι πρότινος προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου, ετοιμάζοντας τους παίκτες για την επική συνέχεια της ιστορίας μετά τα γεγονότα του Battle for Azeroth που θα τους ταξίδευε στη γη των νεκρών. Τελικά, οι λάτρεις του MMO θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή μέχρι να υποδεχθούν το όγδοο κατά σειρά expansion.

Αναλυτικότερα, μέσα από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του παιχνιδιού στα social media, ανακοινώθηκε πως η ομάδα δεν θα προλάβει την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, το στούντιο δεν έδωσε κάποια νέα συγκεκριμένη ημερομηνία και αντ’ αυτού σημείωσε απλά πως το Shadowlands θα καταφθάσει κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2020.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet με τις δηλώσεις της εταιρίας, όπου ο executive producer, John Hight, εξηγεί καλύτερα την κατάσταση.

Τέλος, η Blizzard ανακοίνωσε συγχρόνως πως ξεκινώντας στις 13 Οκτωβρίου, θα κάνει το ντεμπούτο του το Shadowlands pre-patch, το οποίο θα ετοιμάζει το έδαφος για τα νέα χαρακτηριστικά του expansion, όπως το ανανεωμένο character leveling, τη νέα εμπειρία στο Exile’s Reach και τις νέες επιλογές για την παραμετροποίηση των χαρακτήρων.