Ο τρόμος ξαναγεννιέται στα πρώτα gameplay πλάνα του Amnesia: Rebirth

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
02 Οκτωβρίου 2020 13:17
Ο τρόμος ξαναγεννιέται στα πρώτα gameplay πλάνα του Amnesia: Rebirth

Το Amnesia: Rebirth είναι το τρίτο κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς horror τίτλων, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στον Οκτώβριο. Παρόλο που βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την κυκλοφορίας του, η Frictional Games μέχρι στιγμής είχε δημοσιεύσει μόνο το αρχικό trailer ανακοίνωσης. Πιθανότατα, δεν ήθελε να αποκαλύψει τα τρομακτικά σκηνικά του παιχνιδιού, αφήνοντας τους παίκτες να τα ανακαλύψουν μόνοι τους.

Αυτό έρχεται να αλλάξει όμως τώρα, αφού τα φώτα της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα gameplay πλάνα. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το IGN αποκαλύφθηκε ένα πεντάλεπτο gameplay trailer, το οποίο μας προσφέρει μια ματιά στο θανατηφόρο puzzle-solving gameplay που έχουμε συνηθίσει από τη σειρά. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση από τον τρόμο που σας περιμένει.

Το Amnesia: Rebirth αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, GOG.com και Epic Games Store, ενώ όσον αφορά τις κονσόλες θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο PlayStation 4.