Νέο trailer για το Sackboy: A Big Adventure – Γνωρίστε τις δυο Special Editions του παιχνιδιού  

Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες;

Νέο trailer για το Sackboy: A Big Adventure – Γνωρίστε τις δυο Special Editions του παιχνιδιού

Καθώς οδεύουμε όλο και πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Sackboy: A Big Adventure, η Sumo Digital έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer, γνωστοποιώντας πως το 3D platformer θα τρέχει στα 60fps. Επιπλέον, κάθε επίπεδο του παιχνιδιού θα είναι μοναδικό το ένα από το άλλο και θα φέρει διάφορα χαρακτηριστικά και προκλήσεις, όπως μια μεγάλη ποικιλία από power-ups και μυστικές περιοχές προς εξερεύνηση σε κάθε επίπεδο.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο PlayStation Blog, θα υπάρξουν και δυο special editions. Η μια θα είναι ψηφιακή και θα περιλαμβάνει ένα digital artbook, το soundtrack, ένα ψηφιακό comic από την Dark Horse με το όνομα «The Gathering Storm», 4 κοστούμια για τον Sackboy εμπνευσμένα από χαρακτήρες του PlayStation, όπως τα Detroit: Become Human‘s Connor, Ghost of Tsushima‘s Jin, Days Gone‘s Deacon, και Death Stranding, καθώς επίσης και 4 avatars.

Η άλλη θα αφορά φυσική έκδοση και θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, ένα φυσικό αντίτυπο του artbook και μια φιγούρα του Sackboy με στολή τίγρις.

Το Sackboy: A Big Adventure αναμένεται στις 12 Νοεμβρίου για PS5 και PS4. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.

Ροη ειδησεων