Η Kunimitsu επιστρέφει στο Tekken 7 με την τέταρτη σεζόν του παιχνιδιού

Δείτε το launch trailer
29 Σεπτεμβρίου 2020 13:11
Η Kunimitsu επιστρέφει στο Tekken 7 με την τέταρτη σεζόν του παιχνιδιού

Η Bandai Namco αποκάλυψε επίσημα την επιστροφή της Kunimitsu στο Tekken 7, η οποία θα πλαισιώσει το ρόστερ του παιχνιδιού με την άφιξη της τέταρτης σεζόν. Για την ακρίβεια, η νέα Kunimitsu είναι η κόρης της Kunimitsu που είχαμε δει για τελευταία φορά στο canon πριν 25 χρόνια στο Tekken 2.

Η τέταρτη σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο της αργότερα μέσα στη χρονιά και πέρα από τη νέα χαρακτήρα θα εμπλουτίσει το παιχνίδι και με το νέο Vermilion Gates stage. Στο 2021 θα έρθει στον fighting τίτλο ένα ακόμη stage, συνοδευόμενο από έναν ακόμη νέο χαρακτήρα.

Παράλληλα, μαζί με την άφιξη της νέας σεζόν, όλοι οι παίκτες θα λάβουν και μια σειρά από δωρεάν ενημερώσεις. Μεταξύ άλλων θα υπάρξουν βελτιώσεις για το Online Play, νέες κινήσεις για όλους τους playable χαρακτήρες, θα προστεθεί το νέο top level rank “TEKKEN GOD OMEGA”, καθώς και το TEKKEN Prowess, ένας νέος τρόπος για να βλέπουν οι παίκτες την απόδοσή τους, σκοράροντας πόντους.

Το Tekken 7 είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC. Ακολουθεί το launch trailer της 7ης σεζόν, καθώς και ένα ενημερωτικό βίντεο με τον δημιουργό της σειράς, Katsuhiro Harada.