Ναι, το God of War 2 θα έρθει το 2021 - Απαντάει στους "άπιστους" ο δημιουργός του

Καθησυχάζοντας ένα χρήστη που φοβόταν το ενδεχόμενο καθυστέρησης
28 Σεπτεμβρίου 2020 20:12
Ναι, το God of War 2 θα έρθει το 2021 - Απαντάει στους "άπιστους" ο δημιουργός του

Αδιαμφισβήτητα, το God of War 2 Ragnarok ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του τελευταίου PlayStation 5 event της Sony. Αυτό που εντυπωσίασε μάλιστα τους περισσότερους είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση έχει οριστεί για το 2021. Αυτό έκανε πολλούς βέβαια να αναρωτιούνται αν πράγματι το SIE Santa Monica Studio θα καταφέρει το στόχο του, αφού το τελευταίο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε μόλις πριν δύο χρόνια, ενώ μεσολαβεί η μετάβαση στο hardware νέα γενιάς και ο κορονοϊός που σίγουρα κάνουν το έργο των developers δυσκολότερο.

Την απάντηση στους "άπιστους" ήρθε να δώσει ο creative director του παιχνιδιού, Cory Barlog, απαντώντας σε μια σχετική ερώτηση στο Twitter. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης αναρωτήθηκε πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί τόσο γρήγορα η ομάδα, εκφράζοντας την ανησυχία του πως μάλλον ο τίτλος θα λάβει καθυστέρηση. Ο Barlog του απάντησε χαρακτηριστικά:

Η ομάδα της Sony Santa Monica αποτελείτε από τους εξυπνότερους και τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους που είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ ποτέ μου. Πραγματικά δεν κάνω τίποτα, όλα αυτά είναι η απίστευτή δουλεία τους.

Κάθε μέρα απλά θαυμάζω το πραγματικά απίστευτο μεγαλείο τους.

 

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η νέα περιπέτεια του Kratos είναι καθ’ οδόν για το 2021. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5.