Ολοκαίνουργια trailers για τα NieR Reincarnation και NieR Replicant

Ενώ αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του ενός τίτλου
25 Σεπτεμβρίου 2020 12:55
Ολοκαίνουργια trailers για τα NieR Reincarnation και NieR Replicant

Το Tokyo Game Show 2020 έχει ξεκινήσει και επισήμως και στο πλαίσιο του η Square Enix παρουσίασε ολοκαίνουργια gameplay trailers για το NieR Reincarnation και το Nier Replicant, τα οποία έρχονται και στην Ευρώπη.

Το NieR Reincarnation είναι ένα gacha mobile turn-based JRPG, το οποίο λαμβάνει μέρος στον μυστήριο κόσμο που φέρει το όνομα The Cage. Οι παίκτες θα έχουν τον έλεγχο ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο θα το καθοδηγεί μια οντότητα που μοιάζει με φάντασμα (Mama), στην προσπάθειά του να εξερευνήσει τον κόσμο και να συγκεντρώσει τα κομμάτια του Weapon’s Memory. Το παιχνίδι θα περιέχει αρκετούς διαφορετικούς χαρακτήρες και πρωταγωνιστές, την σχεδίαση των οποίον έχει επιμεληθεί ο Akihiko Yoshida.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.

Όσο αφορά την remaster αναβαθμισμένη έκδοση Nier Replicant, σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες, το παιχνίδι θα περιέχει περισσότερες γραμμές διαλόγου απ’ ότι το αρχικό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν εν καιρώ. Μάθαμε, ωστόσο, πως αναμένεται για PS4, Xbox One και PC μέσω Steam στις 24 Απριλίου του 2021. Δείτε το trailer στον ακόλουθο player.