Φρενίτιδα με το Among Us - Το στούντιο ακύρωσε το sequel για να δώσει νέο περιεχόμενο στον τίτλο του 2018

Γνώρισε τεράστια επιτυχία τους τελευταίους μήνες
24 Σεπτεμβρίου 2020 12:10
Φρενίτιδα με το Among Us - Το στούντιο ακύρωσε το sequel για να δώσει νέο περιεχόμενο στον τίτλο του 2018

Το στούντιο Innersloth έχει ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του Among Us, αφού ανακοίνωσε πώς πρόκειται να κυκλοφορήσει μπόλικο φρέσκο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, μέσα από επίσημο blog γνωστοποίησε ότι ακύρωσε την ανάπτυξη του Among Us 2 και αντ’ αυτού πήρε την απόφαση να εμπλουτίσει τον πρώτο τίτλο, λόγω της τεράστιας δημοσιότητας που απέκτησε τελευταία.

Όλο το περιεχόμενο που είχαμε προγραμματίσει για το Among Us 2 θα μεταφερθεί στο Among Us 1. Αυτή είναι μια δύσκολη επιλογή, επειδή θα πρέπει να μπούμε στον βασικό κώδικα του παιχνιδιού και να ξανά γράψουμε πολλά τμήματά του.

Έχουμε πολλά πράγματα προγραμματισμένα και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε νέο περιεχόμενο σε όλους.

Μερικά νέα χαρακτηριστικά που θα μπουν στο παιχνίδι θα είναι νέοι servers, colorblind υποστήριξη, friends και account σύστημα, μια ολοκαίνουργια πίστα, καθώς και αρκετό νέο περιεχόμενο που θα ανακοινωθεί στο μέλλον.

Για την ιστορία, το Among Us κυκλοφόρησε το 2018 και μέσα στη χρονιά που διανύουμε είδε τεράστια αύξηση στους παίκτες του, ενώ παράλληλα έσπασε πολλά ρεκόρ στο Twitch. Σύμφωνα με το SensorTower, το παιχνίδι κατέβηκε σε περισσότερες από 18,4 εκατομμύρια συσκευές μέσα στον Αύγουστο και σε περισσότερες από 41,9 εκ. μέσα στον Σεπτέμβριο.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Among Us παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: