Το Resident Evil Village θα έχει δίωρη παρουσίαση στο επερχόμενο Tokyo Game Show

Η Capcom ανοίγει τα χαρτιά της
21 Σεπτεμβρίου 2020 13:18
Το Resident Evil Village θα έχει δίωρη παρουσίαση στο επερχόμενο Tokyo Game Show

Χορταστική αναμένεται η παρουσίαση του Resident Evil Village στο επερχόμενο Tokyo Game Show 2020, αφού όπως ανακοίνωσε η Capcom θα έχει διάρκεια έως και 2 ώρες.

Σύμφωνα με το gamefront.de, το πρώτο μισό της παρουσίασης θα επικεντρώνεται στην εισαγωγή του παιχνιδιού, όπου η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των producers Peter Fabiano και Tsuyoshi Kanda, θα μιλήσει λεπτομερώς για τον next-gen τίτλο, αλλά και για τη σειρά γενικότερα. Το δεύτερο μισό θα περιλαμβάνει ένα forum για κουβέντα και απορίες, με guest τον Ιάπωνα κωμικό, Hidetaka Kano.

Το Tokyo Games Show 2020 θα διεξαχθεί online από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, με το Resident Evil Village να κάνει την εμφάνισή του στο ειδικό event της Capcom την τελευταία μέρα.

Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά ξανά στο τελευταίο trailer παρακάτω, καθώς και στα ειδικά άρθρα των Unboxholics σχετικά με τις φήμες γύρω από το νέο κεφάλαιο, γιατί αυτό θεωρείται ίσως από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σειράς, καθώς και στο πλήρες αφιέρωμα σχετικά με το lore του Resident Evil ξεκινώντας από εδώ.