Σαρώνει το Hades της Supergiant με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις

Εξαιρετική πορεία για το νέο τίτλο των δημιουργών του Bastion
21 Σεπτεμβρίου 2020 11:30
Σαρώνει το Hades της Supergiant με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις

Αδιαμφισβήτητα, η Supergiant Games είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα indie ομάδα, η οποία στο παρελθόν μάς έχει χαρίσει τίτλους όπως τα Bastion, Transistor και Pyre. Τώρα, έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο σε Early Access, το νέο της πόνημα, το Hades, επιτέλους έκανε το ντεμπούτο του. Συγκεκριμένα, ο τίτλος κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου για το Nintendo Switch και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όπως φαίνεται αυτό έδωσε μια αξιοσημείωτη ώθηση στις πωλήσεις του.

Όπως ανακοίνωσε το στούντιο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το παιχνίδι έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα. Τα 700,000 από αυτά αφορούν την Early Access έκδοση, με την ομάδα να ευχαριστεί θερμά την κοινότητα για τη βοήθειά της.

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Για την ιστορία, η εμπορική επιτυχία του Hades συνοδεύτηκε και από την τρομερή ανταπόκριση των κριτικών, αφού το παιχνίδι έχει βαθμολογία 94 στην πλατφόρμα του OpenCritic, όντας η δεύτερη ποιοτικότερη κυκλοφορία της χρονιάς με βάση τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεό μας από τον προηγούμενο Μάρτιο, όταν ο Σάκης είχε δοκιμάσει για πρώτη φορά τον τίτλο.