Η Sony ζητά συγγνώμη για τα προβλήματα με τις προ-παραγγελίες του PS5

Σύντομα τα καταστήματα θα εφοδιαστούν με νέο στοκ
20 Σεπτεμβρίου 2020 17:24
Η Sony ζητά συγγνώμη για τα προβλήματα με τις προ-παραγγελίες του PS5

Πριν μερικές ημέρες, η Sony πραγματοποίησε το νεότερο PlayStation 5 Showcase της, στο πλαίσιο του οποίου αποκάλυψε τις τιμές των δύο εκδόσεων της κονσόλας της. Παρ’ όλ’ αυτά, το σόου δεν περιλάμβανε πληροφορίες για τις προ-παραγγελίες. Η μοναδική επίσημη πληροφορία αποκαλύφθηκε τελικά μέσα από την ιστοσελίδα του PlayStation και τόνιζε ότι οι προ-παραγγελίες θα αρχίσουν την επόμενη μέρα. Τελικά αυτό δεν τηρήθηκε και αμέσως μετά το τέλος του σόου ξεκίνησαν ξαφνικά οι προ-παραγγελίες, αιφνιδιάζοντας του παίκτες.

Πολλοί, λοιπόν, δεν κατάφεραν να προμηθευτούν την κονσόλα επόμενης γενιάς, ενώ υπήρξαν πολλά παράπονα και κατηγορίες προς τα καταστήματα και τη Sony. Την κατάσταση έκαναν χειρότερη οι δηλώσεις του marketing head του PlayStation, Eric Lempel, οι οποίες ήρθαν ξανά στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, το στέλεχος είχε υποσχεθεί πως ο κόσμος θα ειδοποιηθεί νωρίτερα και έτσι η Sony δε θα αιφνιδιάσει τους πελάτες.

Έπειτα απ’ όλα αυτά, η εταιρία ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση, δηλώνοντας:

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι προ-παραγγελίες του PS5 θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ καλύτερα. Πραγματικά ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα διαθέσουμε περισσότερες PS5 κονσόλες για προ-παραγγελία. Τα καταστήματα θα μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, περισσότερα PS5 θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Ακολουθεί και το σχετικό tweet.

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου, με τιμή €499 για την κανονική έκδοση και €399 για την Digital έκδοση που δεν έχει μέσο ανάγνωσης δίσκων. Μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό μας οδηγό για την κονσόλα που απαντά στις περισσότερες κοινές απορίες πατώντας εδώ.