Όχι, το Demon’s Souls δε θα κυκλοφορήσει στο PC και σε άλλες κονσόλες

Παραμένει αποκλειστικός τίτλος του PS5
17 Σεπτεμβρίου 2020 10:49
Όχι, το Demon’s Souls δε θα κυκλοφορήσει στο PC και σε άλλες κονσόλες

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά μάθαμε ότι το Demon’s Souls επιστρέφει μέσα από ένα remake για το PlayStation 5, με την Bluepoint Games που μεταξύ άλλων μας χάρισε το Shadow of the Colossus Remake, να έχει αναλάβει το βασικό ρόλο στην ανάπτυξη. Πρόκειται για το πρώτο Souls παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2009 από την FromSoftware στο PS3 και έκανε την αρχή ενός franchise που αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από τους hardcore gamers και όχι μόνο.

Στο χθεσινό event της Sony, εκτός από την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5, είδαμε και εκτενή πλάνα του εν λόγω παιχνιδιού και έτσι πήραμε μια μικρή γεύση από τα αναβαθμισμένα γραφικά νέας γενιάς της κονσόλας. Ωστόσο, υπήρξε ένα «μπέρδεμα» που έκανε το γύρο του διαδικτύου. Στο τέλος του trailer υπήρχε ένα στιγμιότυπο λέγοντας ότι το παιχνίδι εκτός από τη νέα κονσόλα της εταιρίας, θα κυκλοφορήσει και στο PC, ενώ αργότερα θα έφτανε και σε άλλες κονσόλες.

Τώρα, μιλώντας στο Kotaku, η Sony έρχεται να ξεκαθαρίσει το μπέρδεμα. Η εταιρία ξεκαθάρισε ότι το trailer που ανέβηκε μετά την παρουσίαση στο YouTube κανάλι του PlayStation είχε λάθος και έριξε το "φταίξιμο" σε ανθρώπινο λάθος, ενημερώνοντας ότι ο τίτλος της Bluepoint θα είναι αποκλειστικός για το PS5 και έτσι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PC ή σε άλλες πλατφόρμες.

Παρακάτω ακολουθεί το 'επίμαχο' στιγμιότυπο.

Το Demon’s Souls πρόκειται να καταφθάσει στις 12 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το PS5.