Τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Horizon Forbidden West έρχονται και στο PlayStation 4

Επίσημη ανακοίνωση
17 Σεπτεμβρίου 2020 01:20
Τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Horizon Forbidden West έρχονται και στο PlayStation 4

Μετά την ολοκλήρωση του νέου PlayStation 5 Showcase της, η Sony ανακοίνωσε πως διάφοροι τίτλοι της θα ακολουθήσουν την cross-gen προσέγγιση μέσα από το PlayStation Blog. Συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε πως γνωρίζει ότι οι κάτοχοι του PS4 θα κάνουν τη μετάβαση στο PS5 σε διαφορετικές στιγμές και για το λόγο αυτό θα φέρει τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure και Horizon Forbidden West και στο PlayStation 4, συγχρόνως με την κυκλοφορία τους στο PS5.

Επισημαίνεται πως τα τρία αυτά παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να εκμεταλλεύονται το PlayStation 5 και τα μοναδικά next-gen χαρακτηριστικά του, όπως ο SSD και το DualSense χειριστήριο, ωστόσο και οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να απολαύσουν αξιοπρεπείς εμπειρίες.

Τέλος, οι ψηφιακές εκδόσεις των PS4 εκδόσεων των παιχνιδιών θα περιλαμβάνουν δωρεάν αναβάθμιση και για τις δύο PS5 κονσόλες. Αντίστοιχα, τα retail αντίτυπα του PS4 για τα προαναφερθέντα παιχνίδια θα μπορούν να αναβαθμιστούν δωρεάν για την PlayStation 5 έκδοση που μπορεί να ‘διαβάσει’ οπτικά μέσα.