To Devil May Cry V έρχεται στα PS5 και Xbox Series X με Vergil DLC

Ανακοινώθηκε η Special Edition
17 Σεπτεμβρίου 2020 00:42
To Devil May Cry V έρχεται στα PS5 και Xbox Series X με Vergil DLC

Κατά τη διάρκεια του PlayStation 5 Showcase, η Capcom αποκάλυψε την έλευση του Devil May Cry V στις κονσόλες νέας γενιάς. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα έρθει στα PlayStation 5 και Xbox Series X | S μέσα από την Special Edition.

Δεν πρόκειται ωστόσο για απλή επανακυκλοφορία. Η Capcom έχει επιμεληθεί τον τεχνικό τομέα, βελτιώνοντας τα γραφικά με ray-tracing και προσφέροντας 4K/30FPS & 1080P/60FPS & 120 FPS modes. Μάλιστα, ο τίτλος θα υποστηρίζει και 3D Audio, αλλά και διάφορα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του DualSense χειριστηρίου.

Περνώντας στο περιεχόμενο, το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί με το Turbo Mode που θα αυξάνει την ταχύτητα του gameplay, αλλά και το Legendary Dark Knight difficulty που φέρνει περισσότερους εχθρούς στην οθόνη.

Το σημαντικότερο για τους φανατικούς της σειράς είναι σίγουρα πως ο Vergil θα έρθει στο παιχνίδι μέσα από ένα επί πληρωμή DLC, το οποίο θα κυκλοφορήσει και για τις PS4, Xbox One και PC εκδόσεις. Τέλος, να σημειωθεί πως η Special Edition θα έρθει μελλοντικά και στα ράφια των φυσικών καταστημάτων για τα PS5 και Xbox Series X.

Ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.