ΕΠΙΣΗΜΟ: Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας για το PlayStation 5 (PS5)

Ξεκινούν στις 17/09 οι προ-παραγγελίες για την κονσόλα νέας γενιάς
16 Σεπτεμβρίου 2020 22:52
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας για το PlayStation 5 (PS5)

Όχι, δεν είναι φάρσα. Επιτέλους, στο πλαίσιο του νέου της event, η Sony πραγματοποίησε την ανακοίνωση που περιμέναν εδώ και καιρό οι gamers. Η εταιρία αποκάλυψε την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5.

Όπως γνωρίζαμε ήδη, η νέας γενιάς κονσόλα της Sony θα κάνει το ντεμπούτο της την εορταστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Ευρώπης και επομένως και στην Ελλάδα στις 19 Νοέμβριου.


Η τιμή του κανονικού PlayStation 5 θα ανέρχεται στα €499.

Η τιμή του PlayStation 5 Digital Edition θα ανέρχεται στα €399.


Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι λόγω της διαφορετικής φορολογίας, η τιμή των δύο κονσολών ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς στη χώρα μας. Θα σας ενημερώσουμε σε σχετικό άρθρο, καθώς περιμένουμε νεότερα από την ελληνική αντιπροσωπεία, για το αν θα υπάρχει κάποια προσαύξηση και ποια θα είναι αυτή.

Πέρα από την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Sony εξήγγειλε και την έναρξη των προ-παραγγελιών. Όσοι θέλουν να έχουν από την πρώτη μέρα την κονσόλα στα χέρια τους, λοιπόν, μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους ξεκινώντας επίσημα από αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το PlayStation 5 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.