Σκέτη φρίκη τα νέα gameplay πλάνα του Resident Evil Village (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εφιάλτης του Ethan ζωντανεύει ξανά
17 Σεπτεμβρίου 2020 00:10
Σκέτη φρίκη τα νέα gameplay πλάνα του Resident Evil Village (ΒΙΝΤΕΟ)

Το PlayStation Showcase βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και η Capcom σε συνεργασία με την Sony έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το Resident Evil Village. Πιστή στην υπόσχεσή της, η ιαπωνική εταιρία έδωσε μια νέα ματιά στις νέες φρικιαστικές περιπέτειες του Ethan.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο τριών λεπτών (περίπου) είδαμε νέες περιοχές που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι, ολοκαίνουργιους εχθρούς που θέλουν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη, ενώ στο τέλος του trailer είδαμε μια αντρική φιγούρα που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Villain μαζί με την “Witch” που ξέραμε ήδη.

To Resident Evil Village δημιουργήθηκε εξ’ αρχής για τη νέα γενιά κονσολών, με την αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών RE Engine που γνωρίσαμε στο Resident Evil 7, η οποία τώρα φρεσκαρίστηκε κι άλλο. Μάλιστα, το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη περίπου 3,5 χρόνια. Το νέο αυτό κεφάλαιο θα μας πει την ιστορία του Ethan και του Chris, ενώ όπως έγινε γνωστό ένας χαρακτήρας θα μας πει για πάντα «αντίο» και δε θα τον δούμε ξανά σε κάποια συνέχεια του franchise.

Τελικά οι φήμες περί VR υποστήριξης που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα παραμένουν φήμες, καθώς δεν ανακοινώθηκε τίποτα από την εταιρία.

Το Resident Evil Village αναμένεται να καταφθάσει το 2021 για Xbox Series X, PlayStation 5 και PC. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.