Ο Aiden Pearce επιστρέφει στο Watch Dogs: Legion ως playable χαρακτήρας

Επίσης εμφανίζεται και ο γνωστός ράπερ Stormzy
10 Σεπτεμβρίου 2020 23:13
Ο Aiden Pearce επιστρέφει στο Watch Dogs: Legion ως playable χαρακτήρας

Στο πλαίσιο του νέου Ubisoft Forward event, η εταιρία ανακοίνωσε πως ο πρωταγωνιστής του πρώτου Watch Dogs, Aiden Pearce, μετά από απαίτηση των fans, επιστρέφει στο Watch Dogs: Legion ως playable χαρακτήρας. Όπως ωστόσο αναφέρεται στο νέο trailer δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κεντρική ιστορία, αλλά θα μπορεί να «χακαριστεί» όπως συμβαίνει με οποιανδήποτε άλλο πολίτη του Λονδίνου. Ο Pearce θα έχει το δικό του story arc σε ένα από τα DLCs που θα περιλαμβάνει το Season Pass.

Στο Legion όχι μόνο θα μπορούμε να κάνουμε hack σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συσκευή που βρίσκεται στο φουτουριστικό Λονδίνο, αλλά και να παίξουμε με οποιονδήποτε χαρακτήρα βλέπουμε να περπατάει στους δρόμους της πόλης. Το δεύτερο βίντεο που δημοσιεύτηκε εστιάζει ξανά στο μοναδικό αυτό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να στρατολογήσουν οποιονδήποτε NPC και να στήσουν τη δική τους αντίσταση.

Η Ubisoft ωστόσο επιφύλασσε ακόμα μια έκπληξη στους fans, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ο βρετανός ράπερ Stormzy, εκτός ότι έχει επιμεληθεί κάποια νέα ειδικά για το παιχνίδι μουσικά κομμάτια, θα εμφανιστεί κι αυτός σε μια αποστολή μέσα στο παιχνίδι.

Το Watch Dogs Legion, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Google Stadia. Συγχρόνως, θα αποτελεί launch τίτλο των Xbox Series X και Xbox Series S, πράγμα που σημαίνει πως η next-gen έκδοσή του θα καταφθάσει στις 10 Νοεμβρίου. Δείτε τα σχετικά trailers στους players που ακολουθούν.