Οι νέες εικόνες από το Demon’s Souls του PS5 σας ετοιμάζουν για έναν σκοτεινό εφιάλτη

Ενώ αποκαλύφθηκαν και τα εξώφυλλα διάφορων τίτλων της κονσόλας
10 Σεπτεμβρίου 2020 13:22
Οι νέες εικόνες από το Demon’s Souls του PS5 σας ετοιμάζουν για έναν σκοτεινό εφιάλτη

Όπως όλα δείχνουν, μετά την αποκάλυψη των τιμών των Xbox Series X | S, με τη σειρά της και η Sony ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως είμαστε κοντά στην αποκάλυψη των τιμών των δύο εκδόσεων του PlayStation 5 και στην έναρξη των pre-orders, αφού διάφορα καταστήματα του εξωτερικού έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται.

Στην προκυμμένη περίπτωση, το Amazon Αυστραλίας ανάρτησε πριν την ώρα τους τις σελίδες διαφόρων παιχνιδιών της κονσόλας. Έτσι, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν δύο ολοκαίνουργιες εικόνες από το Demon’s Souls του PS5, όπως επίσης και το εξώφυλλο του παιχνιδιού που μπορείτε να δείτε στην εικόνα που συνοδεύει το άρθρο.

Πέρα από το Demon’s Souls, το κατάστημα αποκάλυψε και τα εξώφυλλα τεσσάρων ακόμη παιχνιδιών της Sony, των Gran Turismo 7, Returnal, Destruction All Stars και Sackboy: A Big Adventure. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα και των εν λόγω παιχνιδιών, τα οποία αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι απολύτως σίγουρο πως είναι και τα τελικά, αφού έχουν την χαρακτηριστική ένδειξη ‘Art not Final’.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το PlayStation 5 και τα παιχνίδια του, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com