Η ανάπτυξη του Skull & Bones συνεχίζεται με νέο όραμα και πολυετές πλάνο

«Χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο»
10 Σεπτεμβρίου 2020 12:43
Η ανάπτυξη του Skull & Bones συνεχίζεται με νέο όραμα και πολυετές πλάνο

Όσοι αναρωτιέστε μετά τις πάμπολλες αναβολές τι απέγινε το παιχνίδι με τις πειρατικές ναυμαχίες Skull & Bones της Ubisoft, τα νέα μάλλον είναι ευχάριστα, αφού η εταιρία με μια νέα ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, γνωστοποίησε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίζεται κανονικά, με νέο όραμα και πολυετές πλάνο. Συγκεκριμένα, η creative director του παιχνιδιού, Elisabeth Pellen, δήλωσε:

Πρώτα απ’ όλα οφείλω να ευχαριστήσω τους fans για την υπομονή τους. Ξέρω ότι περιμένατε καιρό νέα για το Skull & Bones και πλέον είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η ανάπτυξη συνεχίζεται κανονικά. Η ομάδα μας στην Ubisoft Σιγκαπούρης είναι πλήρως αφοσιωμένη, ώστε να φτάσει το παιχνίδι στα χέρια σας σχεδιάζοντας μάλιστα ένα πολυετές πλάνο γι’ αυτό.  Αν και το παιχνίδι μας δε θα παρουσιαστεί στο Ubisoft Forward στις 10 Σεπτεμβρίου, έχουμε σχέδια για το μέλλον που σίγουρα θα αξίζουν την αναμονή σας. Το παιχνίδι καθυστέρησε γιατί έχουμε ονειρευτεί κάτι μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε αρχικά σχεδιάσει. Οι μεγάλες φιλοδοξίες φέρνουν όπως είναι αναμενόμενο και μεγάλες προκλήσεις.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το νέο τους όραμα, είπε:

Στόχος μας είναι να εκσυγχρονίσουμε μια κλασική πειρατική περιπέτεια φαντασίας, να διασφαλίσουμε μια πιο συναρπαστική εμπειρία και να δημιουργήσουμε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο για να τα καταφέρουμε. Η αρχική ιδέα του Skull & Bones εξελίχθηκε και η ομάδα μεγάλωσε, φέρνοντας νέα ταλέντα στα γραφεία μας. Η αφοσίωση και το πάθος μας συνεχίζουν να τροφοδοτούν την προσπάθειά μας, ώστε να παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο θα είμαστε υπερήφανοι. Η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας είναι επίσης αυτό που μας παρακινεί να φτάσουμε στη γραμμή τερματισμού, αλλά και παραπέρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για ότι έχουμε καταφέρει κι ελπίζουμε να είστε κι εσείς όταν θα αποκαλύψουμε περισσότερα του χρόνου.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Skull & Bones μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.