Το Assassin’s Creed Valhalla θα "τρέχει" σε 60 FPS και full 4K ανάλυση στο Xbox Series X

Ενώ και το Watch Dogs: Legion θα έχει πληθώρα τεχνικών βελτιώσεων
09 Σεπτεμβρίου 2020 20:27
Το Assassin’s Creed Valhalla θα "τρέχει" σε 60 FPS και full 4K ανάλυση στο Xbox Series X

Παράλληλα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας και των τιμών των Xbox Series X και Xbox Series S, η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Assassin’s Creed Valhalla θα έρθει την ίδια μέρα στα ράφια των καταστημάτων, όπως και η next-gen έκδοση του Watch Dogs: Legion. Ωστόσο, πέρα από τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των παιχνιδιών, παράλληλα μάθαμε και μερικές λεπτομέρειες για τον τεχνικό τους τομέα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που μας παραχώρησε η Ubisoft, το Assassin’s Creed Valhalla θα τρέχει σε full 4K ανάλυση στο Xbox Series X, με ρυθμό ανανέωσης 60FPS. Περνώντας τώρα στο Watch Dogs: Legion, το παιχνίδι θα αξιοποιεί το Hardware Accelerated Raytracing για real-time ray traced reflections και στο Xbox Series X και στο Xbox Series S.

Τόσο το Assassin’s Creed Valhalla όσο και το Watch Dogs: Legion θα εκμεταλλεύονται την επιπλέον δύναμη των Xbox Series X και Xbox Series S, προσφέροντας υψηλότερης ανάλυσης textures, καλύτερης ποιότητας σκιές και άλλες οπτικές βελτιώσεις. Παράλληλα, και τα δύο παιχνίδια θα κάνουν χρήση της Xbox Velocity αρχιτεκτονικής για γρηγορότερα loading times και πιο ομαλή εξερεύνηση των open world κόσμων τους.

Τέλος, και τα δύο παιχνίδια θα αξιοποιούν την Smart Delivery τεχνολογία, πράγμα που σημαίνει πως αγοράζοντας μια φορά το παιχνίδι οι παίκτες έχουν πρόσβαση και στην Xbox Series X | S έκδοση και στην έκδοση του Xbox One, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, με το ίδιο αντίτυπο.