Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Assassin’s Creed Valhalla και Watch Dogs: Legion

Δεν αργούν οι μεγάλοι τίτλοι της Ubisoft
09 Σεπτεμβρίου 2020 16:29
Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Assassin’s Creed Valhalla και Watch Dogs: Legion

Τα Watch Dogs: Legion και Assassin’s Creed Valhalla είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς και βρίσκονται περισσότερο από τρία χρόνια στην ανάπτυξη. Παρόλο που ξέρουμε τα πάντα και για τους δύο τίτλους, αυτό που δε γνωρίζαμε -μέχρι τώρα- είναι πότε θα κυκλοφορήσουν.

Αυτό έρχεται να αλλάξει, καθώς η γαλλική εταιρία αποκάλυψε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των επερχόμενων παιχνιδιών της. Έτσι, λοιπόν, το νέο κεφάλαιο του Assassin’s Creed θα είναι launch τίτλος των νέων κονσολών της Microsoft και θα καταφθάσει στις 10 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα Xbox Series X και S, θα έρθει και στις κονσόλες τωρινής γενιάς, αλλά και στο PC την ίδια ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παιχνίδι θα έρθει και στο PlayStation 5 όταν μάθουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα της Sony.

Περνώντας τώρα στο Watch Dogs: Legion, αυτό έχει προγραμματιστεί να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 29 Οκτωβρίου για τα Xbox One, PS4 και PC. Συγχρόνως, θα αποτελεί και αυτό launch τίτλο των Xbox Series X και Xbox Series S, πράγμα που σημαίνει πως η next-gen έκδοσή του θα καταφθάσει στις 10 Νοεμβρίου. Ομοίως, η ημερομηνία τις PS5 έκδοσης παραμένει άγνωστη.