Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να δείτε ξανά το Legend of Zelda: Breath of The Wild 2  

Νέες δηλώσεις από τη Nintendo

Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να δείτε ξανά το Legend of Zelda: Breath of The Wild 2

Όπως όλα δείχνουν, όσοι περιμέναν να δουν τη συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of The Wild στο άμεσο μέλλον, θα πρέπει να οπλιστούν με περισσότερη υπομονή. Συγκεκριμένα, η Nintendo αποκάλυψε πριν λίγα λεπτά τον ολοκαίνουργιο spin-off τίτλο της σειράς, το Hyrule Warriors: Age of Calamity. Στο βίντεο της ανακοίνωσης ωστόσο, ο παραγωγός της σειράς, Eiji Aonuma, αναφέρθηκε και στο The Legend of Zelda: Breath of The Wild 2.

Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας δημιουργός επισήμανε πως η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο και έτσι θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να δείτε κάτι νεότερο από το παιχνίδι. Αναλυτικότερα, τόνισε:

Στη Nintendo Direct παρουσίαση του Ιουνίου του 2019 αναφέραμε ότι έχουμε ξεκινήσει την ανάπτυξη για το sequel του The Legend of Zelda: Breath of The Wild. Πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο εξακολουθούν να παίζουν το Breath of The Wild και γι 'αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ωστόσο, σχετικά με το sequel, προκειμένου να κάνουμε τον τεράστιο κόσμο που απολαύσατε στο αρχικό παιχνίδι ακόμα πιο εντυπωσιακό, η ομάδα εργάζεται σκληρά πάνω στην ανάπτυξη και έτσι θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο μέχρι να μπορέσουμε να παρέχουμε περισσότερες ενημερώσεις. Εν τω μεταξύ, έχουμε ετοιμάσει έναν διαφορετικό τρόπο για να επισκεφτείτε τον κόσμο της Hyrule.

Η συνέχεια του Legend of Zelda: Breath of The Wild βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι μείνετε συντονισμένο στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων