Ένα νέο στούντιο αναλαμβάνει τα ηνία του Lords of the Fallen 2

Το sequel θα έρθει δια χειρός της Hexworks για PC, Xbox Series X και PS5
08 Σεπτεμβρίου 2020 15:22
Ένα νέο στούντιο αναλαμβάνει τα ηνία του Lords of the Fallen 2

Η CI Games ανακοίνωσε πώς το νέο στούντιο Hexworks θα αναλάβει τα ηνία παραγωγής του fantasy action-RPG sequel Lords of the Fallen 2. Το στούντιο, όπως αναφέρει ο πολωνικός publisher, αποτελείται από εργαζόμενους σε πρώην στούντιο της εταιρίας στη Βαρκελώνη και το Βουκουρέστι.

Ο Marek Tyminski της CI Games μιλώντας για τα νέα πλάνα του παιχνιδιού, περιγράφει πως θα κινείται σε πιο dark fantasy μονοπάτια από το αρχικό και θα είναι πιστότερο στην προκλητική εμπειρία μάχης που οι fans των Souls-like παιχνιδιών λατρεύουν.

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ξεκινήσαμε να μιλάμε για το Lords of the Fallen 2. Δοκιμάσαμε αρκετές διαφορετικές ιδέες και έχουμε επιτέλους σημειώσει σημαντική πρόοδο. Πλέον, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το νέο στούντιο που το τελευταίο εξάμηνο δουλεύει ήδη πάνω στο sequel, το Hexworks. Η ομάδα αποτελείται από 25 εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους που προηγουμένως είχαν δουλέψει σε δημοφιλής τίτλους όπως τα Just Cause 3, Call of Duty: Advanced Warfare, Far Cry 5, Devil May Cry (DmC) και πολλούς ακόμα. Το κρατήσαμε μυστικό μέχρι τώρα, γιατί θέλαμε να χτίσουμε πρώτα μια καλή ομάδα που θα εφαρμόσει τα σχέδια που κάναμε όπως τα είχαμε οραματιστεί. Στόχος μας αυτή τη φορά είναι να μεταβούμε σε πιο dark fantasy μονοπάτια και προκλητικότερες μάχες, σαν αυτές που αγαπά και λατρεύει η κοινότητα των Souls.  

Το Lords of the Fallen 2 αναπτύσσεται για PC, Xbox Series X και PS5. Για ό,τι νεότερο σχετικά με το παιχνίδι μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.