Έρχονται νέα Sonic παιχνίδια το 2021

H SEGA ετοιμάζεται να γιορτάσει ένα μεγάλο ορόσημο
08 Σεπτεμβρίου 2020 11:43
Έρχονται νέα Sonic παιχνίδια το 2021

Πριν μερικές ημέρες η Nintendo ανακοίνωσε τα πλάνα της για την 35η επέτειο του Super Mario, ανακοινώνοντας διάφορα νέα παιχνίδια. Όπως όλα δείχνουν, η SEGA θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο, αφού το 2021 ο δικός της retro θρύλος γιορτάζει 30 χρόνια στην αγορά.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός εγγράφου που αποστάλθηκε σε διάφορα καταστήματα παγκοσμίως, η SEGA αναφέρει χαρακτηριστικά πως το 2021 θα είναι μια χρονιά εορτασμού για την 30η επέτειο της σειράς Sonic, με ειδικά events, μεγάλες ανακοινώσεις, ψηφιακό περιεχόμενο και ολοκαίνουργια παιχνίδια. Ναι, ‘παιχνίδια’ σε πληθυντικό αριθμό.

Παραδοσιακά, η SEGA συγχρονίζει κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών με τα μεγάλα ορόσημα του franchise. Για παράδειγμα, στην 10η επέτειο του μπλε σκαντζόχοιρου το 2001 κυκλοφόρησε το Sonic Adventure 2, ενώ αντίστοιχα για την 20η επέτειο το 2011 είχε κυκλοφορήσει το Sonic Generations. Πλέον γνωρίζουμε σχεδόν επίσημα, όμως, πως του χρόνου θα δούμε νέους Sonic τίτλους.

Φυσικά, μαζί με τα νέα παιχνίδια, είναι πολύ πιθανό πως η SEGA θα παρουσιάσει και στιγμιότυπα από την επερχόμενη Sonic the Hedgehog 2 ταινία, καθώς και από άλλα σχετικά υπό ανάπτυξη projects. Ενδεχομένως κάποιο σχετικό event να ανακοινωθεί σύντομα.