Το νέο patch του Marvel's Avengers εστιάζει στα θέματα της PC έκδοσης

Με περισσότερες βελτιώσεις να είναι καθ’ οδόν
07 Σεπτεμβρίου 2020 08:14
Το νέο patch του Marvel's Avengers εστιάζει στα θέματα της PC έκδοσης

Η Nixxes, η ομάδα που έχει αναλάβει την μεταφορά του Marvel's Avengers στο PC, εργάζεται πυρετωδώς για να διορθώσει τα προβλήματα που έχουν συναντήσει οι παίκτες στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, το στούντιο κυκλοφόρησε τώρα το πρώτο patch, με κωδικό έκδοσης 12.9.

Η εν λόγω ενημέρωση εστιάζει κυρίως στη σταθερότητα. Για παράδειγμα διορθώνει ένα πρόβλημα που οδηγούσε σε crashes όταν κάποιος έκανε Alt-Tab, καθώς και το ‘DEVICE_HUNG crash’ που αντιμετώπιζαν οι παίκτες στην πίστα στους υπονόμους. Όσον αφορά τα νέα χαρακτηριστικά, η ενημέρωση ενεργοποίησε το Steam Cloud για το παιχνίδι, επιτρέποντας στους παίκτες να συγχρονίζουν ευκολότερα τα saves τους σε πολλαπλούς υπολογιστές.

Η σχετική ανάρτηση στο Steam που συνόδευσε το update αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αυτό το patch επικεντρώνεται κυρίως στη σταθερότητα, με βάση τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει από την έναρξη του Early Access πριν από λίγες ημέρες.

Γνωρίζουμε πως υπάρχει μια ακόμη λίστα από άλλα ζητήματα που ταλαιπωρούν ορισμένους από τους παίκτες μας. Οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για την αντιμετώπισή τους, αλλά προς το παρόν θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι έχετε αυτές τις βελτιώσεις σταθερότητας που έχουν ήδη εντοπιστεί.

Το Marvel's Avengers είναι διαθέσιμο από τις 4 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Stadia. Παράλληλα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στα Xbox Series X και PlayStation 5, όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά.