Πρώτο gameplay trailer από το Scavengers των πρώην δημιουργών του Halo

Μία σύντομη ματιά στον επερχόμενο τίτλο
05 Σεπτεμβρίου 2020 09:28
Πρώτο gameplay trailer από το Scavengers των πρώην δημιουργών του Halo

Η Midwinter Games, η οποία απαρτίζεται μεταξύ άλλων από developers που στο παρελθόν έχουν εργαστεί σε παιχνίδια της σειρά Halo, όπως ο director του Halo 4, Josh Holmes, αποκάλυψε το πρώτο gameplay trailer του Scavengers. Το εν λόγω βίντεο παρουσιάζει τον σκληρό κόσμο του παιχνιδιού και τους διάφορους gameplay μηχανισμούς.

Το Scavengers είναι ένα free-to-play class-based shooter, στο οποίο τρείς ομάδες διεκδικούν τη νίκη. Οι αγώνες λαμβάνουν χώρα σε μια παγωμένη ερημιά, όπου κυκλοφορούν πολλά επικίνδυνα μολυσμένα πλάσματα. Η αποστολή σας είναι να παλέψετε με τις άλλες ομάδες για να αποκτήσετε τα περισσότερα data points.

Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε skills και blueprints για να αναβαθμίσετε το οπλοστάσιό σας και να ξεκλειδώσετε νέα όπλα. Πέρα από τα διαφορετικά load-outs, κάθε character class θα διαθέτει και μερικές μοναδικές ικανότητες, προσφέροντας αρκετές επιλογές ανάλογα τον τρόπο παιχνιδιού σας. Στόχος των δημιουργών είναι να προσφέρουν μια PvEvP εμπειρία με βάθος, με πλούσιο customization σύστημα και πολλαπλά objectives για να ολοκληρώσετε σε κάθε αγώνα. Δείτε το σχετικό βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.

Το Scavengers αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

 

Tags: