Πρώτη ματιά στο gameplay του mobile The Witcher παιχνιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Το augmented-reality RPG καταφθάνει στο κινητό σας
04 Σεπτεμβρίου 2020 17:56
Πρώτη ματιά στο gameplay του mobile The Witcher παιχνιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ημέρες είχε αποκαλυφθεί το ολοκαίνουργιο παιχνίδι στο σύμπαν του Witcher, το οποίο θέλει να γίνει ο επόμενος mobile τίτλος που θα σας «κολλήσει». Ο λόγος γίνεται για το The Witcher: Monster Slayer, το οποίο χρησιμοποιεί την πραγματική σας τοποθεσία και σας προκαλεί να γίνετε επαγγελματίες κυνηγοί τεράτων.

Όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειρά, για να αντιμετωπίσετε αυτά τα τέρατα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίχνη τους και να προετοιμαστείτε για τη μάχη, χρησιμοποιώντας τις καιρικές συνθήκες, την ώρα και τις Witcher γνώσεις σας για να τα εξολοθρεύσετε. Τώρα, μέσα από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Twitter αποκαλύφθηκαν τα πρώτα gameplay πλάνα που σας εξηγούν πώς ακριβώς θα λειτουργεί το combat.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το The Witcher: Monster Slayer αναμένεται να κυκλοφορήσει στις iOS και Android συσκευές σύντομα. Αξίζει να σημειωθεί πως την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Spokko, η οποία εντάσσεται στην οικογένεια της CD Projekt Red, όσο η βασική ομάδα είναι απασχολημένη με το Cyberpunk 2077.