Υπό ανάπτυξη το επόμενο «μεγάλο» project των δημιουργών του No Man’s Sky

Τι μπορεί να είναι;
03 Σεπτεμβρίου 2020 11:18
Υπό ανάπτυξη το επόμενο «μεγάλο» project των δημιουργών του No Man’s Sky

Η Hello Games, το στούντιο που μας χάρισε το No Man's Sky και προσφάτως το The Last Campfire, ανακοίνωσε πως το επόμενο μεγάλο project τους βρίσκεται υπό ανάπτυξη και μάλιστα είναι το ίδιο φιλόδοξο όσο το αγαπημένο πλέον για αρκετούς spacefaring-sim, το οποίο παρά τα αρχικά του στραβοπατήματα το 2016 που κυκλοφόρησε, κατάφερε ύστερα από αρκετά updates και βελτιώσεις να εισέλθει στις καρδιές των gamers.

Η κεφαλή της Hello Games, Sean Murray, μιλώντας στο Polygon για το επόμενό τους βήμα δήλωσε:

Η ανάπτυξη του επόμενού μας project έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για κάτι τεράστιο και είναι το ίδιο φιλόδοξο όσο ήταν και το No Man's Sky. Έχουμε 23 από τους 26 συνολικά ανθρώπους της ομάδας να δουλεύουν πάνω στο νέο παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις του γκρουπ, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για το πρόσφατο παιχνίδι μας The Last Campfire, έχουν μεταφερθεί και συνεχίζουν να δουλεύουν στο No Man’s Sky.

Προς το παρόν ο Murray απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι είδος παιχνίδι ετοιμάζουν ή τι μπορεί να έχει ως θεματολογία. Μάλιστα φάνηκε διστακτικός στον τρόπο που η ομάδα του θα προωθήσει το παιχνίδι -ελέω των γεγονότων που συνόδευσαν το No Man’s Sky με το υπερβολικό promotion που δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες στο launch- λέγοντας πως θα αναφερθούν στο μέλλον σε αυτό, όταν κρίνουν πως είναι απαραίτητο.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο project της Hello Games, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.