Το Resident Evil Village θα δώσει το παρών στο Tokyo Game Show 2020

Εντός του μήνα
01 Σεπτεμβρίου 2020 14:25
Το Resident Evil Village θα δώσει το παρών στο Tokyo Game Show 2020

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός μετά την αποκάλυψη του Resident Evil Village στο PS5 reveal event, ωστόσο η Capcom γνωρίζει πως οι fans διψούν για περισσότερα. Όπως φαίνεται η εταιρία έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί το παιχνίδι στο επερχόμενο Tokyo Game Show, το οποίο θα ανοίξει τις ψηφιακές του πύλες στις 23 Σεπτεμβρίου, με το Village να εμφανίζεται την τελευταία μέρα του show που θα είναι η 27η Σεπτεμβρίου.

Όπως επιβεβαιώνει η εταιρία στην σχετική της ανακοίνωση,θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς και ίσως λύσει κάποιες απορίες σχετικά με την κατεύθυνση και τις επιλογές που έχει εφαρμόσει.

Η Capcom επιβεβαίωσε επίσης ότι τα showcases τους θα μεταδοθούν στο Twitch μέσω του καναλιού CapcomUSA. Η μετάδοση θα γίνει μεν στα Ιαπωνικά, ωστόσο θα παρέχονται τόσο αγγλική όσο και κινεζική διερμηνεία.

Εκτός της Capcom, στο show θα εμφανιστούν κι άλλες εταιρίες συμπεριλαμβανομένων των Konami, Sega και Square Enix, ενώ έχει γίνει γνωστό πως θα μάθουμε περισσότερα για τα παιχνίδια Babylon’s Fall και Street Fighter V Champion Edition.

Το Resident Evil Village, όπως γνωρίζουμε, θα είναι άμεσο sequel του Resident Evil 7. Το reveal trailer έφερε στην επιφάνεια αρκετές απορίες και υποψίες, τις οποίες έχουμε εκθέσει αναλυτικά εδώ, όπως επίσης και τους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε πως θα είναι ίσως από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σειράς.

Το Resident Evil Village αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για PS5, Xbox Series X και PC. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.