Ninja και MrBeast δίνουν $1 εκατομμύριο σε φιλανθρωπίες για τα μάτια του Fall Guys

Τέλειωσε η δημοπρασία για τα skins στον πασίγνωστο τίτλο
01 Σεπτεμβρίου 2020 12:47
Ninja και MrBeast δίνουν $1 εκατομμύριο σε φιλανθρωπίες για τα μάτια του Fall Guys

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τις τελευταίες εβδομάδες το παιχνίδι-φαινόμενο Fall Guys ξεκίνησε τον 'πόλεμο των brands'. Συγκεκριμένα, άρχισε μια δημοπρασία, δίνοντας την δυνατότητα στην εταιρία που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα στην φιλανθρωπική οργάνωση SpecialEffect, να προσθέσει ένα skin της στο παιχνίδι. Ενώ όλα έδειχναν πως ο νικητής είχε βρεθεί εδώ και μερικές ημέρες, την τελευταία στιγμή ο πασίγνωστος YouTuber, MrBeast, ο εξίσου διάσημος gamer Ninja και οι εταιρίες Aim Lab και G2esports συνεργάστηκαν για να κατακτήσουν την κορυφή.

Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε, λοιπόν, και ο οργανισμός SpecialEffect θα λάβει συνολικά ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter τους ευχαρίστησε και τους τέσσερις και δεσμεύτηκε να συνεργαστεί άμεσα μαζί τους για να προσθέσει τέσσερα διαφορετικά κοστούμια στο παιχνίδι.

Με τη σειρά του και ο οργανισμός προέβη σε ευχαριστήριες δηλώσεις.

Για την ιστορία, το SpecialEffect είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007. Ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε άτομα με σωματικές αναπηρίες, έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Ο οργανισμός συνεργάζεται με developers για τη δημιουργία εξειδικευμένων συσκευών ελέγχου, καθώς και για να κάνουν τα παιχνίδια τους πιο προσβάσιμα γενικότερα. Η ικανότητα του να παίζουν βιντεοπαιχνίδια μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ψυχικής υγείας των ατόμων με αναπηρία που διαφορετικά ίσως να μην μπορούσαν να ασχοληθούν με το χόμπι που λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.