Cyberpunk, σπαθιά και έντονη δράση στο νέο teaser trailer του Ghostrunner

Ενώ υπόσχεται «μεγάλα» νέα στις 15 Σεπτεμβρίου
01 Σεπτεμβρίου 2020 09:51
Cyberpunk, σπαθιά και έντονη δράση στο νέο teaser trailer του Ghostrunner

Οι Publishers All In! Games, One More Level και 3D Realms, γιορτάζοντας την έναρξη της private beta του Ghostrunner, έδωσαν στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της gamescom 2020 ένα νέο teaser trailer για το παιχνίδι. Μάλιστα, το βίντεο επισημαίνει στο τέλος του ότι έρχονται «μεγάλα» νέα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Ghostrunner είναι ένα hardcore first-person slasher με αστραπιαία δράση, το οποίο τοποθετείται σε ένα ζοφερό cyberpunk περιβάλλον. Το παιχνίδι καλεί τους παίκτες μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός να σκαρφαλώσουν στο τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητας -τον Dharma Tower- και αν αντιμετωπίσουν τον τυραννικό Keymaster, παίρνοντας εκδίκηση. Ο δρόμος προς αυτήν την πόλη-πύργο είναι γεμάτος βία, καθώς η σκληρή βασιλεία του Keymaster δε δίνει καμιά αξία στην ανθρώπινη ζωή. Ο τίτλος υπόσχεται μια μοναδική single-player εμπειρία, με one-hit one-kill μηχανισμούς που κάνουν τη μάχη έντονη και γρήγορη.  

Επίσης, το στούντιο αποκάλυψε μερικές εικόνες και το key art του παιχνιδιού, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ghostrunner - Gamescom 2020 - Unboxholics.com

Το Ghostrunner αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους για PS4, Xbox One και PC μέσω Steam. Όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην private beta μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ. Δείτε το σχετικό teaser στον player που ακολουθεί.