Η Obsidian ανοίγει τα χαρτιά της για το μέλλον του Grounded

Αποκαλύφθηκε το αναλυτικό roadmap
31 Αυγούστου 2020 10:12
Η Obsidian ανοίγει τα χαρτιά της για το μέλλον του Grounded

Μπορεί ο μικροσκοπικός κόσμος του Grounded να φτιάχνεται από μία ομάδα μόλις λίγων ατόμων εντός της Obsidian, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν έχει μεγάλα πλάνα για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο τίτλος ήδη απολαμβάνει εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως και πρόσφατα το στούντιο κυκλοφόρησε και το πρώτο μεγάλο μηνιαίο update.

Η δουλειά δεν σταματάει εκεί όμως, αφού τώρα στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε το αναλυτικό changelog, το οποίο περιλαμβάνει πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά που σκοπεύει να ενσωματώσει το στούντιο στο παιχνίδι μελλοντικά. Μεταξύ άλλων οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά, όπως νέα έντομα και ζώα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι πυγολαμπίδες. Επίσης, ο τίτλος θα εμπλουτιστεί με ένα ολοκληρωμένο story, περισσότερες επιλογές για τον τεχνικό τομέα, περισσότερα περιβάλλοντα, νέα blueprints για την κατασκευή της βάσης, περισσότερα καιρικά φαινόμενα, περισσότερα crafting materials, καθώς και πολλές ακόμη βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη λίστα με τις προγραμματισμένες αλλαγές και προσθήκες πατώντας εδώ.

Το Grounded είναι διαθέσιμο σε early access μορφή για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το Xbox One, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως περιλαμβάνεται στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.