Το Xbox Game Pass είναι «η καλύτερη προσφορά στο gaming» σύμφωνα με το νέο του διαφημιστικό

Που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της gamescom 2020
30 Αυγούστου 2020 11:05
Το Xbox Game Pass είναι «η καλύτερη προσφορά στο gaming» σύμφωνα με το νέο του διαφημιστικό

Κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος του Opening Night Live της gamescom 2020, η Microsoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο προωθητικό βίντεο του Xbox Game Pass. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό έχει διάρκεια περίπου δύο λεπτά και τονίζει ότι η υπηρεσία αποτελεί την «καλύτερη προσφορά στο gaming».

Σύμφωνα με το βίντεο, το Xbox Game Pass περιέχει περισσότερους από 100 τίτλους για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και περισσότερους από 100 τίτλους για τις Xbox κονσόλες. Παράλληλα, η υπηρεσία εμπλουτίζεται με πολλά νέα παιχνίδια από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, όπως για παράδειγμα τα Wasteland 3 και Crusader Kings 3, ενώ χαρίζει διάφορα perks στους συνδρομητές της, όπως για παράδειγμα 3 μήνες δωρεάν Discord Nitro, παρέχοντας συγχρόνως και όλα τα οφέλη του Xbox Live Gold. Τέλος, το διαφημιστικό επισημαίνει πως ξεκινώντας στις 15 Σεπτεμβρίου, το Game Pass θα προσφέρει και 100 τίτλους στα smartphones μέσω streaming. Βέβαια, το τελευταίο χαρακτηριστικό δε θα είναι διαθέσιμο αρχικά στη χώρα μας.

Για την ιστορία, το Xbox Game Pass ζητά € 9,99 το μήνα στις κονσόλες, € 3,99 το μήνα στο PC και € 12,99 το μήνα για την Ultimate συνδρομή που περιλαμβάνει τα πάντα. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω διαφημιστικό παρακάτω.