Έτσι θα ήταν το Marvel's Avengers με τους ηθοποιούς του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το εντυπωσιακό DeepFake βίντεο
29 Αυγούστου 2020 11:45
Έτσι θα ήταν το Marvel's Avengers με τους ηθοποιούς του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εμφάνιση των χαρακτήρων του Marvel's Avengers έχει αποτελέσει ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης για την gaming κοινότητα. Αρχικά, η ανταπόκριση του κοινού ήταν τέτοια που η ομάδα ανάπτυξης αναγκάστηκε να προβεί σε σημαντικές αλλαγές. Πλέον οι περισσότεροι παίκτες δηλώνουν ικανοποιημένοι, αλλά το ερώτημα παραμένει...Πως θα ήταν άραγε το Marvel's Avengers αν πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί που έχουμε λατρέψει στις ταινίες του Marvel Cinematic Universe;

Την απάντηση έρχεται να δώσει ο χρήστης του YouTube, BabyZone, ο οποίος δημιούργησε ένα άκρως εντυπωσιακό DeepFake βίντεο. Σε αυτό βλέπουμε μερικές σκηνές από την εισαγωγή του παιχνιδιού με τους Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth και Mark Ruffalo στους ρόλους τους ως Iron Man, Captain America, Black Widow, Thor και Hulk αντίστοιχα. Για να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο βίντεο, ο χρήστης ξόδεψε περισσότερο από ένα μήνα και χρησιμοποίησε μια machine learning AI που εκπαίδευσε έτσι ώστε να αντικαθιστά τα πρόσωπα των χαρακτήρων με βάση τις Avengers ταινίες.

Μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της δουλειάς του μέσα από τον player που ακολουθεί. Για την ιστορία, το Marvel's Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Stadia. Παράλληλα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στα Xbox Series X και PlayStation 5, όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά.