Φήμη: Έρχεται PlayStation 5 event το Σεπτέμβριο – Ακόμη στα σκαριά το Silent Hill

Νέες πληροφορίες από γνωστό insider
29 Αυγούστου 2020 11:21
Φήμη: Έρχεται PlayStation 5 event το Σεπτέμβριο – Ακόμη στα σκαριά το Silent Hill

Όπως όλα δείχνουν, η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω για τα πλάνα τόσο της Sony όσο και της Microsoft. Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό υπήρχε έντονη φημολογία πως οι δύο εταιρίες έχουν δρομολογήσει events για τον Αύγουστο, αλλά με το μήνα να φτάνει στο τέλος του, φαίνεται πως τα σχέδια αυτά ναυάγησαν και έχουν μεταφερθεί πλέον για το φθινόπωρο.

Ο έμπιστος insider της βιομηχανίας, Dusk Golem, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε διαρρεύσει πολλές έγκυρες πληροφορίες για το Resident Evil 8, έρχεται τώρα να ρίξει φως στην υπόθεση. Μέσα από ένα περιεκτικό tweet δήλωσε πως το επόμενο PS5 event της Sony πλέον έχει δρομολογηθεί για το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, πέρα από αυτό αναφέρθηκε και στο Silent Hill παιχνίδι που φημολογείται πως ετοιμάζει η Sony για το PlayStation 5, δηλώνοντας ρητά πως είναι ακόμη υπό ανάπτυξη.

Τέλος, ο Golem μετέφερε και μερικές πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια της Capcom. Αρχικά φάνηκε πολύ αισιόδοξος για το Resident Evil 8, επισημαίνοντας πως με βάση όσες πληροφορίες έχουν φτάσει στα αυτιά του, διαμορφώνεται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς. Από την άλλη, το Remake του Resident Evil 4 φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στην ανάπτυξη, ωστόσο επισήμανε πως ο τίτλος διέρρευσε πολύ πιο νωρίς απ’ ότι έπρεπε. Ολοκληρώνοντας, άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το μέλλον της σειράς Shenmue, αλλά και για έναν Monster Hunter τίτλο που αναπτύσσεται για το Nintendo Switch.

Φυσικά, σας προτείνουμε να είσαι επιφυλακτικοί με όλες αυτές τις πληροφορίες, αφού μέχρι να επιβεβαιωθούν θεωρούνται απλά φήμες. Παρακάτω θα βρείτε και τα σχετικά tweets.