Το NBA 2K21 μάς δείχνει τη νέα του παραθαλάσσια γειτονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα πλάνα και από το MyCAREER
29 Αυγούστου 2020 11:02
Το NBA 2K21 μάς δείχνει τη νέα του παραθαλάσσια γειτονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Visual Concepts και η 2K Sports έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για το NBA 2K21, το οποία παρουσιάζει το MyCAREER καθώς και τη νέα γειτονιά 2K Beach.

Το μονοπάτι της κορυφής είναι για πολλούς ένα όνειρο που λίγοι επιτυγχάνουν στην πραγματική ζωή. Στο NBA 2K21, ωστόσο, σας δίνεται η ευκαιρία να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Το MyCAREER κάθε χρόνο αποτελεί για εκατομμύρια παίκτες στον κόσμο το highlight, προσφέροντας μια προσωπική κινηματογραφική εμπειρία μπάσκετ, στην οποία οι παίκτες χτίζουν τον custom MyPLAYER τους, οδηγώντας τον μέσα κι έξω από τα γήπεδα στη κορυφή. Το νέο trailer παρουσιάζει κάποιες από τις νέες πτυχές του φετινού MyCAREER.

Παράλληλα, αυτή τη φορά οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και στη νέα "γειτονιά" του τίτλου, την 2K Beach, η οποία όπως μαρτυρά και το όνομά της, είναι ένα όμορφο παράθυρο απόδρασης κοντά στον ωκεανό και στον ήλιο.

Το NBA 2K21 αναμένεται στις 4 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, PC και Switch, με τις εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X να ακολουθούν αργότερα. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.