Το νέο gameplay trailer του Chorus ήρθε και βάζει φωτιά στους γαλαξίες

Και σας περιμένει για μια επική story-driven περιπέτεια
27 Αυγούστου 2020 22:25
Το νέο gameplay trailer του Chorus ήρθε και βάζει φωτιά στους γαλαξίες

Στο πλαίσιο του Opening Night Live της gamescom 2020, η Deep Silver και η Fishlabs έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του Chorus, το οποίο έρχεται και για ακόμη μια φορά βάζει...φωτιά στους γαλαξίες!

Το νέο Space Combat Shooter του στούντιο, πιστό στο πνεύμα των κλασικών τίτλων του είδους, αφορά την ιστορία της πρώην cultist Nara και έναν άσου πιλότου με στοιχειωμένο παρελθόν. Πρόκειται για μια story-driven single-player εμπειρία με δυο  πρωταγωνιστές, που κουβαλούν ένα μοναδικό backstory για να ανακαλύψετε. Τα πολλαπλά όπλα καταστροφής που διαθέτει, θα σας επιτρέψουν να πολεμήσετε στα πέρατα του γαλαξία το the Circle, μια αίρεση που δεν θα σταματήσει σε τίποτα πριν την ολική κατάκτησή του.

Το Chorus αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για Xbox Series X και Xbox One. Επίσης θα υποστηρίζει το Smart Delivery που σημαίνει πως αν αγοράσετε το παιχνίδι στην τωρινή γενιά θα μπορείτε να το παίξετε χωρίς επιπλέον χρέωση και στο Xbox Series X. Απολαύστε το νέο trailer στον player που ακολουθεί.