Βιώστε την ιστορία του Tommy Angelo στο νέο trailer του Mafia: Definitive Edition

Έχετε ό,τι αρκεί για ανεβείτε στην ιεραρχία της μαφίας;
27 Αυγούστου 2020 22:14
Βιώστε την ιστορία του Tommy Angelo στο νέο trailer του Mafia: Definitive Edition

Στο πλαίσιο της gamescom 2020 η 2K Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του Mafia: Definitive Edition, το οποίο παρουσιάζει πτυχές στην ιστορία του παιχνιδιού καθώς και μερικά νέα gameplay πλάνα. 

Το Mafia: Definitive Edition αφορά ένα πλήρες remake, το οποίο έχει στόχο να φρεσκάρει το παιχνίδι με νέα γραφικά δημιουργημένα από την αρχή, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παλιούς παίκτες, αλλά και στους νέους να βιώσουν ξανά ή για πρώτη φορά ένα από τα καλύτερα κεφάλαια της σειράς. Το παιχνίδι τοποθετείται στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης όπου το οργανωμένο έγκλημα ανθεί. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τον Tommy Angelo, έναν οδηγό ταξί ο οποίος αφήνει το τιμόνι για να μπλεχτεί στα δίχτυα του υπόκοσμου. Αν και διστακτικός στην αρχή εξαιτίας της φήμης της οικογένειας μαφιόζων Salieri, ο Tommy σύντομα θα διαπιστώσει ότι οι ανταμοιβές είναι πολύ μεγάλες για να τις αγνοήσει.

Το Το Mafia: Definitive Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PC και Google Stadia στις 25 Σεπτεμβρίου. Δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.