Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του World of Warcraft Shadowlands (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε και το πρώτο επεισόδιο της animated σειράς “Afterlives”
27 Αυγούστου 2020 23:02
Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του World of Warcraft Shadowlands (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Blizzard Entertainment κατά τη διάρκεια της gamescom 2020 έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer του επερχόμενου World of Warcraft Shadowlands. Πρόκειται για το επόμενο, μεγάλο expansion του δημοφιλούς MMO παιχνιδιού της και εκτός από αυτό, αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με τον ερχομό της νέας επέκτασης του WOW, θα έρθουν και πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη controller, πολλά νέα χαρακτηριστικά για τα classes, καθώς και την επιλογή να αλλάξετε gender.

Πέρα από το παραπάνω, ήρθε και το πρώτο επεισόδιο του animated show, “Afterlives”, με την ονομασία “Bastion” και διάρκεια τα επτά λεπτά (περίπου). Σε αυτό, θα δείτε τη ζωή του Uther The Lightbringer, ενός Paladin του “Silver Hand”, που έρχεται αντιμέτωπος με τον θάνατο. Όταν, λοιπόν, περνάει στη μεταθανάτιο ζωή, θα γνωρίσει την Devos, η οποία θα μάθει ότι μερικές πληγές δεν κλείνουν ποτέ.

Το World of Warcraft Shadowlands αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer, καθώς και να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο της animated σειράς “Afterlives”.