Τα νέα gameplay πλάνα του Outriders εστιάζουν στην ιστορία, στους Technomancers και στο co-op

Είστε έτοιμοι για μια επική co-op εμπειρία;
26 Αυγούστου 2020 14:29
Τα νέα gameplay πλάνα του Outriders εστιάζουν στην ιστορία, στους Technomancers και στο co-op

Η Square Enix και η People Can Fly έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας τρία νέα trailers του Outriders που επικεντρώνονται στην ιστορία του παιχνιδιού, το co-op και στην κλάση του Technomancer.

Το Outriders είναι ένα RPG-Shooter, το οποίο αφορά το επικό ταξίδι στον κόσμο του Enoch. Πρόκειται για ένα βίαιο μέρος, στο οποίο τα πάντα έχουν εξελιχθεί ώστε να εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα. Από την καθημερινότητα και τα ύποπτα μυστικά μέσα στην ανθρώπινη αποικία, στις μυστήριες ζούγκλες και τις ανελέητες ερήμους, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις άκρες των συνόρων και να αποκτήσουν απίστευτες δυνάμεις που θα αλλάξουν τα πάντα.

Η κλάση του Technomancer συμπληρώνει την τριάδα μαζί με τους Devastator και Pyromancer, οι οποίοι όπως βλέπουμε και στο βίντεο ρίχνονται σε μια αρκετά προκλητική μάχη. Ο creative director του παιχνιδιού, Bartek Kmita, μιλώντας για την κλάση του Technomancer, αλλά και για το co-op, δήλωσε:

Η κλάση του Technomancer είναι συναρπαστική και ευέλικτη. Το build της μπορεί να τροποποιηθεί όπως οι παίκτες επιθυμούν, από το να έχει δηλαδή υποστηρικτικό ρόλο, μέχρι και να εξοπλιστεί με βαρύ προβολικό, κάνοντας αρκετό damage στους αντιπάλους. Αυτό την κάνει αυτομάτως μια σημαντική προσθήκη που είναι απαραίτητη σε κάθε ομάδα.

Μιλώντας για ομάδες, το co-op στο Outriders είναι μια έντονη και απαιτητική εμπειρία που επιτρέπει μια τεράστια ποικιλία επιλογών, όσον αφορά τη στρατηγική. Οι παίκτες θα πρέπει να δέσουν σωστά σαν ομάδα και να παίξουν με τακτική αν θέλουν να τα φέρουν εις πέρας στις δύσκολες προκλήσεις που θα συναντήσουν.

Το Outriders αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη εορταστική περίοδο για τα PS4, Xbox One, PC, PS5 και Xbox Series X. Δείτε τα εν λόγω trailers στους players που ακολουθούν.