Το Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues είναι επίσημα γεγονός

Έρχεται σύντομα στις κονσόλες
26 Αυγούστου 2020 13:44
Το Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues είναι επίσημα γεγονός

Η ταινία Karate Kid ήταν μια ταινία που στην δεκαετία του ’80 αποτέλεσε έμπνευση για αρκετούς νέους της εποχής, να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες αλλά και αρκετές ακόμα ταινίες με παρόμοια θεματολογία που στην εποχή της «βιντεοκασέτας» άνθησαν όσο λίγες. 34 ολόκληρα χρόνια μετά, το Netflix επανέφερε στην επικαιρότητα τους πρωταγωνιστές της ταινίες με τη σειρά Cobra Kai, συγκεντρώνοντας αρκετά κολακευτικά σχόλια.

Αυτή τη φορά η GameMill Entertainment φαίνεται να εμπνεύστηκε από την σειρά, ανακοινώνοντας το Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues. Πρόκειται για μια beat ’em up περιπέτεια, όπου οι παίκτες θα έχουν υπό τον έλεγχό τους 8 playable χαρακτήρες από το show. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει co-op multiplayer, RPG στοιχεία αναβάθμισης, αλλαγή χαρακτήρων σε πραγματικό χρόνο, signature moves, ultimate attacks και πολλά ακόμη.  

Το Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για Nintendo Switch, PS4 και Xbox One. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.