Η ζοφερή ιστορία του Iron Harvest 1920 αποκαλύπτεται στο νέο story trailer

Ενώ επιβεβαιώνεται η παρουσία του τίτλου στη Gamescom 2020
23 Αυγούστου 2020 14:11
Η ζοφερή ιστορία του Iron Harvest 1920 αποκαλύπτεται στο νέο story trailer

Η Deep Silver και KING Art Games έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer του Iron Harvest 1920 αποκαλύπτοντας περισσότερες όπως μαρτυρά και ο τίτλος λεπτομέρειες στην συναρπαστική του ιστορία.

Το Iron Harvest 1920 αφορά ένα real-time strategy παιχνίδι, το οποίο τοποθετείται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα του 1920, αμέσως μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ομάδα ανάπτυξης μάλιστα προκειμένου να φτιάξει τη τέλεια RTS εμπειρία, συνεργάστηκε μετά την επιτυχημένη Κickstarter καμπάνια του, με RTS-fans από όλο τον κόσμο. Η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί τις τρεις φατρίες Polania, Saxony και Rusviet σε μια κλιμακούμενη σύγκρουση με μοναδικούς ήρωες και πλούσια ατμοσφαιρική αφήγηση.

Επιπλέον, όπως επιβεβαιώθηκε θα είναι μέρος της φετινής Gamescom που θα διεξαχθεί ψηφιακά στις 27 Αυγούστου, κατά την οποία θα αποκαλυφθεί περισσότερο περιεχόμενο και πληροφορίες.  

Το Iron Harvest 1920 αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.