To Gotham Knights έρχεται με co-op υποστήριξη και πολύ σκοτεινό σενάριο

Τελικά, θα κυκλοφορήσει και στη νέα γενιά
23 Αυγούστου 2020 10:43
To Gotham Knights έρχεται με co-op υποστήριξη και πολύ σκοτεινό σενάριο

Μετά το trailer αποκάλυψης, αλλά και το gameplay βίντεο του Gotham Knights, κατά τη διάρκεια του DC FanDome, ήρθαν πολλές νέες πληροφορίες για το πόνημα της WB Games Montreal. Όπως γνωστοποιήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος θα καταφθάσει στην τρέχουσα, αλλά και τη νέα γενιά κονσολών το 2021, υποστηρίζοντας co-op δύο παικτών (φυσικά θα υπάρχει και η επιλογή για solo).

Σε αυτή τη νέα ιστορία της Gotham, οι ήρωες καλούνται να λύσουν διάφορα μυστήρια που συνδέονται με πολύ σκοτεινά γεγονότα στην ιστορία της πόλης και θα έρθουν αντιμέτωποι με διάφορους villains σε «επικών διαστάσεων μάχες». Όπως γνωστοποίησε η Warner, πρόκειται για ένα μεγάλης κλίμακας παιχνίδι με δυναμικό-ανοιχτό κόσμο. Οι Nightwing, Robin, Red Hood και Batgirl, θα έχουν πολλά ξεχωριστά abilities, όπλα και συγκεκριμένες κινήσεις. Την όλη κατεύθυνση του project έχει αναλάβει ο Patrick Redding, που παλιότερα εργάστηκε σε Splinter Cell παιχνίδια, όπως το Conviction και το Blacklist.

O senior producer, Fleur Marty, κατά τη διάρκεια του πάνελ στο DC FanDome είπε χαρακτηριστικά:

Στο παιχνίδι δεν προσπαθείτε να γίνετε ο νέος Batman, αλλά ο δικός σας “badass” σούπερ ήρωας. Με το Gotham Knights, η ομάδα ανάπτυξης ζωντανεύει την “οικογένεια” του σύμπαντος του Batman με έναν μοναδικό τρόπο για να ευχαριστήσει τόσο τους οπαδούς όσο και τους νέους παίκτες.

Καθώς ξεκινάμε αυτή τη νέα εποχή, η ομάδα ανάπτυξής μας δουλεύει σκληρά για να φέρει στο προσκήνιο μια διαφορετική ιστορία στο σύμπαν της DC. Ανυπομονούμε για όλους τους fans να απολαύσουν αυτό που ετοιμάζουμε, το οποίο θα έχει πολλή δράση με ισχυρούς ήρωες της DC και να λύσει ένα πρωτότυπο μυστήριο σε μια «ζωντανή» Gotham City.

Το Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox Series X και Xbox One το 2021.