Το πρώτο δείγμα μουσικής από το S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι έτσι όπως το περιμέναμε!

“Μπορείς να νιώσεις την ένταση που ολοένα και ανεβαίνει;”
22 Αυγούστου 2020 11:24
Το πρώτο δείγμα μουσικής από το S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι έτσι όπως το περιμέναμε!

Στα τέλη του Ιουλίου σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το επερχόμενο S.T.A.L.K.E.R 2 θα μπορεί να «τρέξει» σε 120FPS στο Xbox Series X. Αυτή η αποκάλυψη ήρθε απευθείας από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Xbox Store και τώρα, η ομάδα ανάπτυξης, GSC Game World δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που αφορά τη μουσική του τίτλου.

Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο κανάλι του στούντιο στο YouTube κυκλοφόρησε ένα δείγμα από το soundtrack του, με τίτλο “108 Bits of the Zone”. Όπως θα ακούσετε και εσείς παρακάτω, είναι αρκετά έντονο και ατμοσφαιρικό και κατά πάσα πιθανότητα θα ηχεί σε κάποια μάχη. Η περιγραφή του εν λόγω βίντεο αναφέρει: "Μπορείς να νιώσεις την ένταση που ολοένα και ανεβαίνει, μπορείς να νιώσεις την ανατριχίλα;"

Για την ιστορία το S.T.A.L.K.E.R. 2, είχε ανακοινωθεί το 2011 και λίγο αργότερα ακυρώθηκε. Πριν από δύο χρόνια, η ανάπτυξή του ξεκίνησε από την αρχή και με την GSC Game World στο τιμόνι της ανάπτυξης.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα κυκλοφορήσει ως console launch exclusive στο Xbox Series X το 2021, ενώ θα έρθει και ταυτόχρονα στο PC.