Χρήστες πουλάνε τα iPhone τους με το Fortnite εγκατεστημένο σε εξωφρενικές τιμές

Όπως ένα iPhone X που αγγίζει τα $10.000
20 Αυγούστου 2020 12:14
Χρήστες πουλάνε τα iPhone τους με το Fortnite εγκατεστημένο σε εξωφρενικές τιμές

Προ ημερών σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι οι Apple και Google αφαίρεσαν το διάσημο battle royale παιχνίδι, Fortnite, από τα ψηφιακά τους καταστήματα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Epic Games αποφάσισε να προσφέρει έναν τρόπο (Mega Drop) για αγορά αντικειμένων απευθείας από την Epic σε εκπτωτικές τιμές, παρακάμπτοντας το 30% που παρακρατούν οι εταιρίες.

Για την ιστορία, νέοι παίκτες δεν μπορούν να κατεβάσουν το Fortnite στο iPhone τους, αλλά αν ένας χρήστης το είχε ήδη κατεβασμένο παλιότερα μπορεί να το κατεβάσει ξανά. Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που θέλει εκατοντάδες iPhone χρήστες να βάζουν σε αγγελία το κινητό τους τηλέφωνο με εγκατεστημένο τον τίτλο της Epic Games, σε εξωφρενικές τιμές.

Για παράδειγμα υπάρχει ένα iPhone X (που κυκλοφόρησε το 2017) αυτή τη στιγμή στο eBay σε δημοπρασία που η τιμή του αγγίζει το εξωφρενικό ποσό των $10.000. Ωστόσο, υπήρχαν και αγγελίες με iPhone 8 Plus, με προ-εγκατεστημένο το Fortnite με τιμή τα $4.300.

Φυσικά αυτή η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral θέμα παγκοσμίως. Εσείς τι πιστεύετε; Θα ξανά δούμε το Fortnite στα smartphones; Πείτε μας στα σχόλια την άποψή σας.