Το Animal Farm του George Orwell γίνεται παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ερχόμενο φθινόπωρο
18 Αυγούστου 2020 19:10
Το Animal Farm του George Orwell γίνεται παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι The Dairymen και Nerial έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το teaser trailer του Animal Farm. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του γνωστού συγγραφέα του 1984, George Orwell. Αυτό καταπιάνεται με την αλληγορική ιστορία κάποιων ζώων φάρμας, τα οποία επαναστατούν κατά του ιδιοκτήτη τους, προσδοκώντας μια κοινωνία που θα είναι ελεύθερη, ίση και χαρούμενη για όλους, μόνο και μόνο για να καταλήξει κάτω από την εξουσία ενός νέου δικτάτορα, του γουρουνιού Napoleon.

Οι δημιουργοί μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσαν:

Το Animal Farm θα επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν τη νουβέλα του Orwell, επιλέγοντας ποιο κοπάδι θα ακολουθήσουν και ποιο θα παραμερίσουν. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν τη μοίρα της κοινωνίας στη φάρμα, επινοώντας στρατηγικές που θα εξοικονομήσουν πόρους, θα υπερασπιστούν τον πληθυσμό και θα τον κρατήσουν ευτυχισμένο.  Σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα γραφικά που μοιάζουν με εικαστικά της δεκαετίας του ’30, το Animal Farm βάζει τον παίκτη στο επίκεντρο μιας αλληγορικής επανάστασης και τους δίνει τη δυνατότητα να βιώσουν από πρώτο χέρι τη διεφθαρμένη φύση της εξουσίας.

Τη σκηνοθεσία του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Kate Saxon, γνωστή για τη δουλειά της στα παιχνίδια Everybody's Gone To The Rapture, Alien: Isolation, The Witcher 2 & 3 κ.α, το σενάριο η Emily Short (Galatea), ενώ την αφήγηση έχει αναλάβει ο Abubakar Salim, ο οποίος είχε ενσαρκώσει τον Bayek στο Assassin's Creed: Origins.

Το Animal Farm αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο για PC και mobile συσκευές. Δείτε το teaser trailer στον player που ακολουθεί.