Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή στη Vice City με το Grand Theft Auto VI

Βρέθηκε νέα ιστοσελίδα της Take-Two
18 Αυγούστου 2020 11:06
Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή στη Vice City με το Grand Theft Auto VI

Το Grand Theft Auto V έκανε το ντεμπούτο του το 2013, ταξιδεύοντας του παίκτες στο Los Santos που είχαμε γνωρίσει πριν πολλά χρόνια στο GTA San Andreas. Οι φήμες και οι εικασίες για το επόμενο παιχνίδι της σειρά δίνουν και παίρνουν από τότε. Ωστόσο, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας τελευταία, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες για άλλη μια φορά θα ταξιδέψουν σε μια γνώριμη περιοχή με το Grand Theft Auto VI.

Αναλυτικότερα, ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε πως η Take-Two Interactive, μητρική εταιρία της Rockstar Games, έχει πλέον στην κατοχή της το domain ‘gtavicecityonline.com’. Το αξιοσημείωτο είναι πως ενημέρωσε τα στοιχεία της εν λόγω καταχώρησης, μαζί με αυτά του ‘gtavi.com’. Αρχικά, είναι εύλογο να σκεφτεί κάποιος το ενδεχόμενο η Rockstar να εργάζεται πάνω σε κάποιο remaster. Ωστόσο, το αρχικό Vice City δεν είχε ποτέ online. Αυτό έχει οδηγήσει τους περισσότερους να πιστεύουν πως όντως το επόμενο παιχνίδι της πασίγνωστης σειράς θα επιστρέψει στο Vice City και έτσι η Take-Two προετοιμάζει το έδαφος με αυτές τις παρασκηνιακές εργασίες.

Φυσικά, όπως έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει στο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό η Take-Two απλά να φυλάει τα νότα της για το μέλλον και να κατοχυρώνει ονόματα, ακόμα και αν δεν έχει πρόθεση να τα αξιοποιήσει άμεσα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πέρα από την Capcom που συνδύασε το Resident Evil VII στον υπότιτλο του παιχνιδιού Village και η Rockstar Games μπορεί εύκολα να κρύψει το VI στο Vice City.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως οποιαδήποτε ανακοίνωση αφορά το επόμενο Grand Theft Auto μάλλον θα αργήσει, αφού η εταιρία μόλις πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τη μεταφορά του πέμπτου κεφαλαίου στα PlayStation 5 και Xbox Series X το 2021.