Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του Need for Speed: Hot Pursuit με remaster

Και δεν απέχει πολύ
17 Αυγούστου 2020 10:57
Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του Need for Speed: Hot Pursuit με remaster

Τον περασμένο Ιούνιο είχε διαδοθεί μια φήμη από το Venturebeat, η οποία αφορούσε την EA και το franchise της Need for Speed. Σύμφωνα με αυτή, το Need for Speed: Hot Pursuit, το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου μια δεκαετία, επρόκειτο να έρθει στην τρέχουσα γενιά κονσολών, συμπεριλαμβανομένου και του Nintendo Switch.

Τώρα, νέα στοιχεία έρχονται να ενδυναμώσουν την εν λόγω φήμη. Συγκεκριμένα, το Amazon UK ανάρτησε μια καταχώρηση αποκαλύπτοντας όχι μόνο τον τίτλο, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Need for Speed: Hot Pursuit remaster, η οποία φαίνεται να έχει οριστεί για τις 13 Νοεμβρίου. Η καταχώρηση, αν και τώρα διαγράφηκε από το ψηφιακό κατάστημα, δεν έκανε λόγο για το αν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στις next-gen κονσόλες, πέρα από εκείνες της τρέχουσας γενιάς.

Για την ιστορία, το Need for Speed: Hot Pursuit της Criterion κυκλοφόρησε το 2010 για τα PC, PS3 και Xbox 360, συγκεντρώνοντας διθυραμβικά σχόλια, αφού συνδύασε άριστα το κυνηγητό, με τη δράση των Burnout. Για ό, τι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.